Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

2014...

Πάντα με άγχωνε ο χρόνος ... Το μετά , τι θα κάνω πως θα καταλήξω .. Ο μεγαλύτερος μου φόβος ηταν να μην μείνω μόνη μου. Σ ενα σπίτι χωρίς φίλους συγγενείς και ανθρώπους δικούς μου να ενδιαφέρονται αν ζω η πέθανα .... 
Ευτυχώς και αυτό ακομα κατάφερα να το αλλάξω ... Δεν με απασχολεί καθολου . Ναι κ ομως γιατι έμαθα στην ζωη μου να εχω σε ολα plan b. Υπάρχουν πολλές επιλογές να γεμίσεις την μοναξιά σου και παντα θα υπάρχουν άνθρωποι το αν θα επιτρέψεις να έρθουν κοντα σου αυτο ειναι άλλο θέμα. Το 2014 λοιπόν ξεκίνησε με τρόμο για επανεμφανιση της νόσου ... Το να μπαίνεις στην ψυχολογία του ετοιμοθανατου και ξαφνικά να σου λένε ξέρετε κατι εμ ... Δεν  ψοφατε τελικά ... Θελει καποιον χρόνο να επανελθεις . Μπορω να πω πως εχω επανέλθει αρκετά . Ο χρόνος ειναι φίλος μου πια οσο απομακρύνομαι απ την διάγνωση τόσο με το μέρος μου ειναι.. Φυσικά κ αν πονεσω σε κάποιο σημείο του σώματος μου κατευθείαν σκέφτομαι μεταστάσεις αλλα οκ κλασσικό φαινόμενο καρκινοπαθή ποια ειμαι εγω δηλ να μην το εχω . Αποτελέσματα για το brca περιμένω απ τον Ιούνιο πρεπει να έρχονται κολυμπώντας απ την Αμερική με διάφορες στάσεις στον βυθό του Μπικίνι για καβουροπατυ... Δεν ξερω τι να πω. Ειναι κ το μοναδικό που με αγχώνει τελικά αυτο το γονίδιο.
Η ζωη μου το τελευταίο διάστημα εχει μεγάλες θετικές ανατροπές βεβαίως . Άλλαξα δουλειά κ πιστευω πως οι συνθήκες ειναι καλύτερες και σαφώς μου ταιριάζει περισσότερο , κληρώθηκα στο ανοιχτό πανεπιστήμιο στο τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων κ γενικοτερα εχω σκοπό να γεμίσει ο χρόνος μου ασφυκτικά . Εχω επανελεγχο τον Ιούνιο κ ειμαι κοντα στα 2 μισή χρονια κλασσικά σκέφτομαι διάφορα μην φαω καμια ξενερα αλλα στιγμιαία το ξεπερνάω κ συνεχίζω την ημέρα μου .
Σχέσεις και άνθρωποι ..... Χμμμμ το 2014  νομιζω πως κατάλαβα πολλα για το τι αντέχει η ψυχη μου και τι οχι . 
Αυτο που εχω αναγκη απ τους φίλους μου τουλάχιστον ειναι κατανόηση !!! Η λέξη κατανόηση κρύβει απο πίσω της πολλα ! Δυστυχως αυτο σταμάτησε να υπάρχει απο πολλούς  κ οχι μονο δεν υπάρχει ακουσα την σιχαμενη καραμελιτσα η αληθεια πονάει ε; Η εγω ειμαι εδώ για να σου λέω μονο αλήθειες . Την αληθεια την δική μου λοιπόν την ξέρουμε εγω κ ο εαυτός μου , μαζί φάγαμε τα σκατα κ μαζί πόνεσαμε .. Ολοι οι υπόλοιποι λυπάμαι που θα το πω μιλούν εκ του ασφαλούς . Ευτυχώς η ζωη με δίδαξε μετα απ ολα αυτα να μην παραδίδω μαθήματα σε κανέναν. Δεν εχω το δικαίωμα γιατι ποτε μα ποτε δεν θα μπορέσω να νιώσω ακριβώς πως νιώθει ο άλλος . Τι βιώματα εχει κ γιατι συμπεριφέρεται ετσι . Οταν με χαλάει κατι απομακρύνομαι σιωπηλά κ τον αφήνω να βρει τον δρόμο του . Εχω την υποχρέωση απεναντι σε εμένα να κοιτάξω την καμπούρα μου και να την διορθώσω . Ξεκοψα απο πολλούς ανθρώπους κ τους άφησα να νομίζουν κ οτι θέλουν στην τελική γιατι δεν μ αρεσει να κρίνω . Απλα έβλεπα πράγματα που ηταν εκ διαμέτρου αντίθετα απ την ηθική μου και απ την πνευματική μου ισορροπία . 
Θεμα σύντροφος .... Χμμμ βαρέθηκα μονο που αναφέρομαι ... Οι σχέσεις έχουν απομυθοποιησει στο κεφάλι μου εντελως ..απο που ν αρχίσεις κ που να τελειωσεις . Γκόμενο βρίσκεις , εραστή ακομα πιο εύκολα ... Σύντροφο ; Ουτε καν . Βασικα αυτο που παρατηρώ ειναι πως λυπάμαι που θα το πω αλλα οι άντρες έχουν φλωρεψει ... Γκρινιάζουν με τα παντα βαριούνται, δεν δουλεύουν με την δικαιολογία τι να τα κανω τα 400 ευρω , αν αρχίσω να γράφω δεν θα τελειώσω ποτε . Το θεμα ειναι πως ειναι το τελευταίο πράγμα που θα ηθελα στην ζωη μου . Με προσέχω και με προστατεύω απο τοξικές καταστάσεις εχω πολλές υποχρεώσεις γιατι στηρίζω την οικογένεια μου κ ας ειναι μικρή . Εχω φτυσει αίμα κυριολεκτικά για πολλα πράγματα και συνεχίζω να μην γκρινιάζω . Οποίος δεν μπορει να το καταλαβει στην μανα του . Γκόμενος - φίλος . 
Γενικά κ αναγκαστικά έμαθα να επιβίωνω με λίγα ... Λίγους ανθρώπους λίγα λεφτα λίγα υλικά αγαθά αλλα εχω "πολλή" ψυχή κ λαχτάρα για ζωή ...
Καλη χρονία με ευλογημένη με υγεια πανω απ ολα κ κύριως ... Σύνεση επισης κ άπειρη αγαπη 

1 σχόλιο:

  1. Ποσό δίκιο έχεις...Ευχομαι στη ζωή σου να πάνε ολα οπως θες εσύ..Καλή χρονια με υγεία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή